2013-04-19 08:52:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - elszánt és határozott

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kesergés helyett inkább próbáljon meg változtatni rózsásnak éppen nem mondható anyagi helyzetén. A tetterőben most nincs hiány, a kérdés csak az, hogy mire fordítja? Ha eredményt szeretne, akkor nézze meg, mire van igény?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amit ma elhatároz, azt nagy eséllyel meg is tudja valósítani! A mai nap kedvező fényszögei azt jelzik, hogy különösen a hosszú távú terveket illetően lehet szerencséje. Gondolkozzon távlatokban, ne akadjon el a részletekben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma könnyen keveredhet összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tett az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus önök között. Most napvilágra kerül.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Most kifejezetten elszánt és határozott. Hiába indul nehezen a napja, semmi és senki nem tudja eltántorítani a céljától. Ezért meg is lesz a jutalma: a nap végére úgy érezheti, elindult a kibontakozás útján. Sohase adja fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. De ne essen abba a hibába, hogy akkor is segít, ha nem kérik. Azt arroganciának vélhetik egyesek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehezére esik ma a másoknak való megfelelés, ezért, ha teheti, inkább magányosan tevékenykedjen. Ha azonban nem kerülheti el, hogy emberekkel kapcsolatba kerüljön, vértezze fel magát a rosszakarat ellen. Kerülje a veszekedést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napját uralják a búskomor gondolatok, hangulatok. Nem baj, néha ebben is meg kell merítkezni. Hogy aztán annál fényesebben süthessen a napja. Olvasson filozófiai műveket, és menjen el egy szoláriumba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az egyik családtagja ma az átlagosnál nagyobb szerepet kaphat az életében. Valamilyen intéznivalója lehet vele kapcsolatban, esetleg fontos beszédtémává válhat. Álljon ki mellette, szüksége van önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ingadozó a lelke és a hangulata: mint a magányos búzaszál a viharos mezőn. Azért ne engedjen el minden kapaszkodót! Mert igenis van ön mellett valaki, akire bízvást támaszkodhat. Sírja el neki a bánatát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nagy erőkkel képes vonzani magához a bajt. Leginkább azzal, hogy oktalanul vitatkozik, és nem hiszi el, hogy hátsó gondolatok nélkül közelednek önhöz. Legyen nyitottabb! Kergesse el egéről a fellegeket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön a legempatikusabb személyiségek képviselőjének egyike: mindenben igyekszik meglátni a jót, pedig tudja jól, hogy az éremnek két oldala van. De azt is, hogy az mégis csak egy érem. Ahhoz is jó érzéke van, hogy tudja, meddig jó a rossz is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nehezére eshet ma betartania a saját fogadalmait, emiatt eshet meg, hogy sérül az önbecsülése, amikor számon kérik azt, amit könnyelmű és lágyszívű pillanatában megígért. Itt az ideje, hogy megtanuljon nemet mondani!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: